Privé en Groepslessen
groepsles

Verbeter in het juiste tempo uw technische vaardigheden.

Zowel de beginnende als gevorderde golfer kan bij Edwin Derksen terecht voor privé- of groepslessen. Zijn professionele analyse en deskundige adviezen resulteren in een solide basis. Hij zorgt dat u plezier beleeft aan het oefenen en het onder de knie krijgen van de swing en de golfsport in het algemeen. Ervaar dit nog beter in een privé-les waarin Edwin, in het tempo dat het best bij u past, o.a. uw techniek kan verbeteren. Edwin beschikt in Etten-Leur over 3 golfsimulatoren en een video analysesysteem. Dit systeem legt uw swing haarscherp vast en maken uw verbeterpunten inzichtelijk. Boek nu uw les online.

Boek online uw les >>
Baanlessen
Priveles

Clubkeuze, oplijnen, aanvallen of juist behoudend spelen?

Allemaal aandachtspunten en vragen die in de baan nog beter naar voren komen dan op een driving range. Hoe valt een pro de green aan? Wordt je bewust van je eigen spel en vraag het Edwin terwijl je met hem door de baan loopt. Hij test tevens of u de regels nog wel juist hanteert of deze juist optimaal benut. Hoe vaak proberen wij niet en bal te spelen die we beter onspeelbaar hadden kunnen verklaren. Door zijn wedstrijdervaring en rustige manier van spelen leert hij u spelenderwijs de fijne kneepjes van het vak. Dit is een unieke kans en een absolute must op weg naar een lagere handicap.

Prijzen en informatie >>
Golftip

Golftips om uw golfspel beter en leuker te maken.
 
U heeft vast gemerkt dat golfen toch lastiger is dan dan u van te voren had gedacht. Edwin vertelt u graag  op welke wijze u uw golf techniek en spel kunt verbeteren. Regelmatig verschijnt er een praktische golf tip op basis van vragen en opmerkingen van beginnende en gevorderde golfers. Klik op een van de filmpjes hier onder en Edwin laat u zien hoe het moet.
 
Heeft u ook een golfvraag?
 
Heeft u zelf een vraag over een techniek, tactiek, regel of ligging van de bal, laat het dan via de mail weten. De beste vragen worden dan middels video beantwoord.