Biografie
Edwin
Volg Edwin Derksen
Over Edwin

Sport en prestatie zijn de rode draad in mijn leven.

 

Ik ben op 22 november 1979 geboren in Breda. Ik heb de sportopleiding CIOS gevolgd in Tilburg en ben PGA Golfprofessional.

Heel mijn jeugd stond in het teken van sporten, met een aangeboren drang om te winnen en de wil om mijzelf in de sport technisch en tactisch te perfectioneren hebben mij gebracht waar ik nu ben. In eerste instantie ben ik begonnen met tennis en heb dit op een hoog niveau beoefend. Het les geven blijkt mij in het bloed te zitten en geef dan ook van 1998 tot 2001 met veel enthousiasme tennisles.
In maart 1998 kom ik in aanraking met golf en blijk hier talent voor te hebben. Dit spel was voor mij zo verslavend dat ik vanaf het eerste moment, vijf keer in de week ben gaan oefenen. Dit heeft mij In januari 2002 tot PGA Golfpro gebracht en kan inmiddels vele successen op mijn naam schrijven.

In 2001 heb ik een indoorgolfbaan ontworpen in Hoogerheide. Na het behalen van mijn professional status ben ik les gaan geven op Golfbaan Wouwse Plantage. In 2009 Ben ik Head Professional geworden op golfpark de Turfvaert en heb hier mijn eerste golfshop geopend. Inmiddels ben ik bezig met nieuwe uitdagingen waarvan ik u snel op de hoogte zal brengen.

Momenteel run ik mijn golfshop op Golfpark de Turfvaert, en geef ik les bij indoor Golf Etten-Leur en op golfbaan de Stok. Ik heb in Etten-Leur de apparatuur voor video analyse om u nog beter van dienst te kunnen zijn.

 

Als u op de hoogte wilt blijven van mijn verrichtingen en acties van de golfstore dan kunt u mij via Linked-in en Facebook volgen.

Geboortedatum: 22 november 1979

Geboorteplaats: Breda


Getrouwd met: Deini Derksen Santos

Hobby's: tennis en sport in zijn algemeenheid

Sportopleiding CIOS Sittard

2001 - 2004 PGA B-opleiding

2006 - 2008 PGA A-opleiding tot Headpro

Golfstore op Golfpark De Turfvaert in Rijsbergen

Golfpro op De Stok in Roosendaal

Golfpro indoor golf Etten-Leur

Plaats op ranglijst: 19

Puntentotaal: 640

In de tas

Met welke clubs speel ik?

 

Het golfreglement bepaalt dat een speler maximaal 14 clubs in zijn tas mag meenemen. Het is dus belangrijk dat hij deze samenstelling zorgvuldig doet. Ik heb gekozen voor de volgende clubs:

De Driver (vernieuwd) in mijn tas is de Callaway Razr fit driver 8,5 graden matrix stiff shaft.
Mijn houten 3 in 13 graden van de Callaway xhot, met een project X 6.0 shaft.
Ik heb een Callaway xhot rescue van 16 graden met een project x 6.0 shaft.
Mijn ijzers, 3 t/m PW, zijn van de Titleist CB. De wedges zijn 52 en 56 graden van titleist vokey spin milled.
En als laatste de putter is een scotty cameron met een center shaft.